آخرین مطالب

آبپخش نیازمند توجه مسئولان نگین سبز استان بوشهر زیرساخت گردشگری ندارد

مردم منطقه آبپخش با انتقاد از وضعیت گردشگری در منطقه خواستار اهتمام مسئولان برای توسعه زیرساخت‌ها در راستای جذب گردشگر و ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری شدند.


آفتاب آبپخش:، آبپخش از مناطق سرسبز، زیبا و گردشگری کشور به شمار می‌رود که به عنوان نگین سبز استان بوشهر نیز شناخته شده و با این وجود از زیرساخت‌های گردشگری بهره‌ای ندارد.

بخش آبپخش دارای پتانسیل و ظرفیت بسیار بالایی در حوزه گردشگری و توریستی است و برای استفاده بهینه از این ظرفیت باید در راستای توسعه زیرساخت‌های گردشگری و افزایش امکانات و تجهیزات در این حوزه اهتمام ورزیم.

مردم منطقه آبپخش با انتقاد از وضعیت گردشگری در منطقه خواستار اهتمام مسئولان برای توسعه زیرساخت‌ها در راستای جذب گردشگر و ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری شدند.

آبپخش دارای ظرفیت ویژه‌ای در حوزه گردشگری است

امید شادمان شهروند آبپخش اظهار داشت: آبپخش دارای ظرفیت ویژه‌ای در حوزه گردشگری است و باید برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری در این منطقه بیش از پیش اهتمام ورزیم.

وی یادآور شد: ایجاد اماکن اقامتی و تفریحی و فراهم کردن شرایط لازم برای رفاه و آسایش گردشگران باید مورد توجه مسئولان باشد.

آبپخش بیش از 1.5 میلیون اصله نخل بارور دارد

محمد بهروزی نیز اظهار داشت: آبپخش بیش از 1.5 میلیون اصله نخل بارور و طبیعت سرسبز و زیبایی دارد و به ویژه در پاییز و زمستان هوای بسیار مناسبی دارد.

وی بیان کرد: اگر چه طبیعت زیبا، موجبات به وجود آوردن فضایی دلپذیر برای گردشگران شده ولی هیچ امکانات اقامتی وجود ندارد و مسئولان نیز با وجود تلاش در سایر زمینه‌ها، در بحث گردشگری کار خاصی نکرده‌اند.

آبپخش قابلیت تبدیل شدن به منطقه ویژه گردشگری را دارد

بهرام رضایی نیز گفت: آبپخش قابلیت تبدیل شدن به منطقه ویژه گردشگری را دارد و با وجود دارا بودن جاذبه‌های ویژه گردشگری، باید فکری اساسی به وضعیت گردشگری منطقه شود.

وی اضافه کرد: نخلستان‌های زیبا، رودخانه‌ها و نهرهای همیشه جاری، آبپخش را به عنوان قطب گردشگری شناسانده و مسئولان نیز باید این پازل را تکمیل کنند.

آبپخش به قطب ویژه گردشگری تبدیل شود

رئیس شورای اسلامی آبپخش  با اشاره به جاذبه‌های گردشگری آبپخش اظهار داشت: جاذبه‌های این منطقه بر هیچکس پوشیده نیست و باید برای تبدیل شدن این شهر به قطب ویژه گردشگری گام برداریم.

مصطفی رضایی افزود: مسئولان استان و شهرستان نگاه خوبی به این شهر داشته‌اند و امیدواریم با احداث اماکن اقامتی و تفریحی و ساماندهی مناطق گردشگری این بخش، شاهد حرکتی نو در این حوزه باشیم.

وی اضافه کرد: در سال‌های دهه 80 به دلیل خشکسالی‌های پیاپی، وضعیت نخلستان‌ها مناسب نبوده ولی طی یکی دو سال اخیر شاهد بارش‌های خوبی هستیم که نخلستان‌ها را استوارتر کرده است.

رضایی بیان داشت: از مسئولان میراث فرهنگی استان انتظار داریم نسبت به توسعه زیرساخت‌های گردشگری در این بخش نهایت توان خود را به کار گیرند.

ثبت جشنواره نخل و خرما در تقویم گردشگری کشور

معاون سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان بوشهر نیز اظهار کرد: آبپخش با دارا بودن نخلستان‌های سر به فلک کشیده، منطقه ارزشمندی برای توسعه گردشگری و توریسم است و باید از این موهبت بهره ببریم.

ناصر امیرزاده با اشاره به برگزاری جشنواره بزرگ خرما در آبپخش گفت: در سال جاری جشنواره ملی خرما با جشن شکرگزاری زکات خرما ادغام شد و تحت عنوان جشنواره ملی گردشگری و فرهنگی شکرانه زکات خرما شاهد برگزاری این رخداد فرهنگی بودیم که با موفقیت نیز اجرا شد.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان بوشهر خاطرنشان کرد: درخت نخل در بحث صنایع‌دستی، توریست طبیعت، فرآورده‌های غذایی و ... پتانسیل‌های بالایی دارد که استفاده از آنها به توسعه اقتصادی استان می‌انجامد.

لزوم توسعه زیرساخت‌های گردشگری آبپخش

معاون فرماندار دشتستان نیز اظهار داشت: شهرستان دشتستان از شهرستان‌های توریست‌پذیر کشور و استان بوشهر است و در سال‌های اخیر بیشترین تعداد مسافران و گردشگران به این منطقه سفر کرده‌اند.

عبدالمجید کریم‌آزاد افزود: شهرستان دشتستان بر اساس آمار موجود دارای 172 اثر باستانی و تاریخی و پنج منطقه گردشگری است و برای آماده‌سازی این اماکن در ایام نوروز از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنیم.

وی ابراز داشت: آبپخش از مناطق گردشگرپذیر و مهم استان و دشتستان است و به ویژه نخلستان‌های این بخش دارای ظرفیت عظیمی است که امیدواریم در توسعه زیرساخت‌های گردشگری این منطقه تلاش شود.

گزارش مسعود باقری

 

فارس