close
متخصص ارتودنسی
دکتر یحیی رضایی،اسناد هفت‌گانه "امنیت غذایی" استان بوشهر تدوین شد
<<صفحه اصلی


بیان مطالب ودیدگاهها


هیاهوی پوپولیسم،پوپولیست ها چگونه مردم را فریب می دهند

خسرودهقانی، آیا شورای شهر مستقل ممکن است؟

حسین نجفی، نقدی به سیرک بوشهر

هادی بحرینی،درباره حمایت اصلاح طلبان از روحانی

نصرالله شفیعی،راز و رمز استقبال وسیع مردم از «جمنا»


فرصت های طلایی توسعه شهر را نسوزانیم

یادداشت حسین الفت،بیمه چیست؟-آنچه باید در مورد بیمه ها در ایران بدانیم

رئيس جمهور آينده كيست؟




دکتر یحیی رضایی،اسناد هفت‌گانه "امنیت غذایی" استان بوشهر تدوین شد

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهرگفت: در راستای ارتقا سلامتی و بهداشتی جامعه اسناد ۷ گانه سند امنیت غذایی استان بوشهر تدوین شد.

به گزارش آفتاب آبپخش، یحیی رضایی بعدازظهر امروز در نشست با مسئولان امور غذایی و بهداشتی استان بوشهر به مناسبت 25 مهر روز جهانی غذا با اشاره به نقش تغذیه در افزایش سلامتی افراد جامعه اظهار داشت: با توجه به نقش بی‌بدیل غذا در سلامت بشر سازمان خواربار جهانی فائو هرسال 16 اکتبر برابر با 25 مهر را روز جهانی غذا نامگذاری کرده است.

وی هدف از این نامگذای این  روز  را تشویق تمام جامعه جهانی، افراد و دولت مردان به امر تغذیه سالم و بهداشتی دانست و افزود: شعار امسال روز جهانی غذا ،تغییر آب و هوا ،تغییر کشاوری و غذا هست به همین سبب با توجه به شرایط اقلیمی باید تولید کشاورزی و غذا متناسب با آب و هوای همان منطقه باشد تا امنیت غذایی دنیا را تامین کند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: سازمان غذا و دارو سالانه برنامه‌های متنوعی برای رساندن غذای سالم به دست مصرف کنندگان دارد.

رضایی با اشاره به اینکه مصرف نمک و چربی جامد وشکر و قند باید در سبد غذایی مردم کاهش یابد تاکید کرد: چون مردم به سمت غذاهای شیرین و پرچرب سوق پیدا کرده‌اند باید به مرور  این عادت برطرف شود.

وی  با بیان اینکه طبق برنامه ریزی‌های انجام شده تا سال 99 مصرف روغن‌های جامد در غذا باید به صفر برسد تا سبد غذایی سالم به مردم ارائه شود گفت: از یکسال پیش قانون حک شدن نشانگرهای رنگی قرمز، سبز و زرد بر روی محصولات غذایی اجباری شده تا براساس آن هر شخص با توجه به وضعیت جسمی خود مواد غذایی را خریداری و استفاده کند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از تدوین سند امنیت غذایی استان بوشهر خبرداد و خاطر نشان کرد: در راستای ارتقا سلامتی و بهداشتی جامعه اسناد 7 گانه سند امنیت غذایی استان بوشهر در 7 کارگروه تخصصی تدوین شد.

رضایی از تشکیل کارگروه سلامت و امنیت غذایی در استان خبر داد و افزود: کمیته سلامت، کمیته تغذیه، کمیته تأمین پایدار غذای سالم، کمیته توانمندسازی جوامع محلی، کمیته ارتقای سواد و فرهنگ تغذیه، کمیته دسترسی به غذای فیزیکی سالم و کمیته بررسی استاندارهای تغذیه، هفت کمیته مصوب در کارگروه سلامت و امنیت غذایی هستند.

 

تسنیم



ارسال نظر
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی


پایگاه خبری تحلیلی آفتاب آبپخش