در مسیر انتخابات انتخاب ايدهال و گفتمان انقلابي، پايان دو قطبي اصلاح طلبي-اصولگرايي
قطعا براي مردم انتخاب فردی به عنوان رئیس جمهوری که پايبند به نظام و ولايت فقيه، خون شهدا، همقسم بودن با ايثارگران، جانبازان و رزمندگان، حامي تمام و كمال مردم علیالخصوص محرومين و اقشار مستضعف جامعه باشد از اهميت خاصی برخوردار است که البته مردم نشان دادهاند که ملاک انتخابشان، سفارشها و منویات رهبری در خصوص شاخصهای فرد اصلح است.
به گزارش آفتاب آبپخش، یکی از فعالان سیاسی در استان بوشهر از انتخاب ایدهال و گفتمان انقلابی به عنوان پایان دو قطبی اصلاح طلبی-اصولگرایی یاد کرد و لازمه انتخاب یک رئیس جمهوری مقتدر را براساس تفکر انقلابی مردم ایران اسلامی و شاخصهای مورد نظر رهبری در انتخاب اصلح دانست.
دکتر محمدرضا دهقانفرد از پزشکان جراح استان و از فعالان سیاسی استان بوشهر در یادداشتی آورده است:
چند روز بیشتر نمانده تا انتخاباتی دیگر در این سرای کهن در مسیر سلسله انتخاباتهایی که حکومت مردمسالار دینی جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک دموکراسی اسلامی در دنیا مطرح و بارها به رخ جهانیان کشیده است، برگزار و سکان امور اجرایی کشور به شایستهترین و مقبولترین فردی که با اقبال عمومی مواجه شده است سپرده شود.
این بار مردم در زمانی پا به این عرصه میگذارند و روزی تاریخی را ثبت خواهند کرد که در سرزمینی که به برکت خون شهیدان و ایثارگری رزمندگان و آزادگان و درایت و تدبیر رهبر عظیمالشان انقلاب اسلامی به نقطهای بسیار امن در جغرافیای پهناور گیتی تبدیل شده است.
این موفقیت در منطقهای که بوی باروت و صدای شلیک گلولههای تروریستها هر روز به مشام و گوش میرسد و با حمایتهای وهابیون و به وجود آوردن گروههای تکفیری در کنار مرزهای ما، قصد برهم زدن امنیت و قدرت بازیگری و نقش تعیینکننده ایران اسلامی در نقشه جغرافیای منطقه را دارند قابل توجه و بحث و بررسی است.
خط مرزی امن ما این روزها به برکت رشادتها، توانمندیها، تفکر اعلی شیعی و روحیه انقلابی و شهادتطلبانه سپاهیان حضرت مهدی(عج) کیلومترها آن سوتر برده شده و در این شرایط که پایههای نظام اسلامی و حکومت مردمسالاری دینی محکم، استوار و مستحکمتر از گذشته است در فضای پرآشوب خاورمیانه که جولانگاه قدرتطلبان زورگو شده، بیش از پیش به خلق یک حماسه سیاسی و اجتمای دیگر از حضور گسترده مردم، نیازمندیم .
مردم ایران که در تمامی آزمونهای گذشته در مقابل لنز دوربینهای خبرنگاران داخلی و خارجی با نمره عالی قبول شدهاند، این بار قصد ایجاد حماسهای بینظیر از حضور حداکثری برای اعلام حقانیت جمهوری اسلامی ایران با یک نظام مشروع دینی بر پایه حضور همه جانبه مردمی دارند.
نکتهای که این روزها ذهن تحلیلگران مسائل سیاسی و حتی مردم را درگیر کرده است نوع انتخاب ایدهال در شرایط کنونی است. این که چه فردی و با چه ویژگیهایی انتخاب شود تا در راس امور اجرایی کشور قرار گیرد، بحثی است که این روزها فارغ از جناحبندیهای سیاسی نه تنها در ذهن کنشکران این عرصه بلکه عامه مردم که در دهه چهارم به یک رشد کامل فکر سیاسی رسیدهاند رخنه کرده است.
قطعا برای مردم انتخاب فردی به عنوان رئیس جمهوری که پایبند به نظام و ولایت فقیه، خون شهدا، همقسم بودن با ایثارگران، جانبازان و رزمندگان، حامی تمام و کمال مردم علیالخصوص محرومین و اقشار مستضعف جامعه باشد از اهمیت خاصی برخوردار است که البته مردم نشان دادهاند که ملاک انتخابشان، سفارشها و منویات رهبری در خصوص شاخصهای فرد اصلح است.
صداقت، امانتداری، فراجناحی بودن، وابسته نبودن به یک جریان خاص فکری و این که فردی که با طرح بحث اصلاحطلبی و اصولگرایی موافق نیست و توصیه به پرداختن به داشتن برنامه برای رفع تبعیض و کمک به محرومین دارد،کسی که بر محور مقاومت تأکید دارد،کسی که مثل بیشتر ایرانیها به افزایش قدرت دفاعی نظر داشته باشد،کسی که اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کند تا کشور را از مصرفکننده وارداتی خارج کند،کسی که پس از انتخاب، خودش را رئیس جمهور همه بداند نه یک طیف و گروه خاص،کسی که از افراد شایسته و ارزشی در بدنه مدیریت کلان ، میانی و خرد کشور استفاده کند، کسی که اساتید، فرهیختگان و فرهنگیان را برصدر بنشاند نه اینکه با یک نقد کوچک با تندی با آنها برخورد نماید،کسی که در شرایطی که کشور نیاز به آرامش و وحدت دارد از دو قطبی شدن و مقابل هم قرارگرفتن مردم جلوگیری کند، کسی که کرامت ایرانی را روزافزون کند، در روابط بینالمللی عزت و اقتدار ایرانی را مدنظر داشته باشد و کسی که برنامه برای سرافرازی نظام و مردم داشته باشد از جمله شاخصهایی است که مردم برای انتخاب اصلح به آن توجه میکنند که خود به خوبی میدانند که آزموده را آزمودن خطاست.
مردم باید هوشیار باشند کسانی که خود را وابسته به فقط یک طیف سیاسی میدانند و انگار رئیس جمهور قسمتی از مردم با گرایش سیاسی خاص هستند انتخاب نکنند که همه ما می بینیم چگونه در بعضی استانها حتی نماینده مردم در خانه ملت که اکنون باید نماینده همه مردم و طیفهای سیاسی باشد اکنون هدایت یک ستاد استانی را مربوط به یک شخص و یک گروه سیاسی خاص برعهده گرفته است که نمیتواند نشانه امانتداری باشد.
نتیجه این که با توجه به موارد فوق انتخاب از بین 6 نامزدی کنونی برای مردم انتخابی سخت نخواهد بود تا فردی که اقتدار نظامی را درکنار اقتدار اقتصادی با اصرار مجدانه بر عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی و ارتقای عزت و کرامت ایرانی مقتدر و تاثیرگذار در عرصه بین المللی میبیند، انتخاب و راهی نهاد ریاست جمهوری کنند.
این مهم البته دست یافتنی خواهد بود تا فردی زمام قوه اجرایی را به دست گیرد که بتواند طی برنامه و چشماندازی مشخص، رکود، بحران و بیکاری را از بین ببرد، وحدتی مثالزدنی بین تودههای مردم و طیفهای سیاسی ایجاد کند و فراجناحی و حول محور ولایت و رهبری در مسیر پیشرفت و توسعه کشور عزیزمان ایران، گامهای اساسی بردارد که با احترام خدمت همه نامزدها در وجود خادم و امانتدار امام هشتم(ع) که عزیز همه شیعیان علی الخصوص ایرانیان است،ساری وجاریست.