آخرین مطالب

جلسه هماهنگی راهپیمایی ۱۳ آبان در آبپخش+تصاویر

به گزارش  آفتاب آبپخش؛صبح امروز جلسه هماهنگی راهپیمایی ۱۳ آبان در بخشداری آبپخش برگزار شد. بخشدار آبپخش در این نشست بر ضرورت برگزاری باشکوه روز ۱۳ آبان تاکید کرد و افزود:با توجه به اقدامات دولتمردان و خط و نشان های رئیس جمهور جدید امریکا علیه ملت ایران،ضرورت دارد با حضور باشکوه در…


 

بخشدار آبپخش در این نشست بر ضرورت برگزاری باشکوه روز ۱۳ آبان تاکید کرد و افزود:با توجه به اقدامات دولتمردان و خط و نشان های رئیس جمهور جدید امریکا علیه ملت ایران،ضرورت دارد با حضور باشکوه در راهپیمایی ۱۳ آبان پاسخ محکم و قاطع به یاوه گویی های آنها بدهیم.

علی مردانلو افزود:ملت ایزان همواره ثابت کرده که دارای بصیرت و آگاهی است و هر جا که لازم باشد از آرمان های بلند نظام دفاع می کند.

وی بیان داشت:ملت بزرگ ایران متحد و یک صدا هستند و هر جا موضوع منافع ملی مطرح باشد باند و جناح و غیره معنا ندارد و همه با هم برای تحقق منافع و آرمان ایران اسلامی کوشش و مجاهدت می کنند.

بخشدار آبپخش از برگزاری باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان در بخش خبر داد و ابراز داشت:این مراسم روز شنبه ۱۳ آبان ساعت۸/۳۰ از ابتدای بلوار وحدت(بانک ملی) آغاز و به سه راهی وحدت(دبیرستان دخترانه معراج)ختم می شود .

امام جمعه آبپخش نیز در این نشست اظهار داشت:۱۳ آبان در تاریخ کشور ما،روز بزرگی است و نشان دهنده بیداری و هوشیاری ملت سرافراز ایران در مقابله با نقشه های شوم استکبار جهانی علیه نظام اسلامی است.

حجت الاسلام خداداد رضایی افزود:باید این روز بزرگ را پاس بداریم و تلاش کنیم آینده سازان ما یعنی دانش آموزان عزیز از اهمیت آن آگاه شوند.

وی تصریح کرد:استکبار جهانی از بدو پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تلاش کرده در مقابل ما بایستد و انواع حیله ها و مکرها را به کار بسته تا جلوی پیشرفت ایران اسلامی را بگیرد اما با رهبری های امام راحل و خلف صالح ایشان،مقام معظم رهبری،همواره با شکست مواجه شده است.

حجت الاسلام رضایی بیان داشت:دشمنی امریکا با اصل نظام اسلامی است و موضوعاتی مثل برجام و امثالهم بهانه جویی آنهاست.

امام جمعه آبپخش خاطرنشان کرد:مقام معظم رهبری همواره بر غیر قابل اعتماد بودن امریکا تاکید کرده اند و در موضوع برجام بر همگان ثابت شد که دولت امریکا اصلا قابل اعتماد نیست و همواره خلف وعده می کند.

حجت الاسلام رضایی افزود:امریکا باید بداند که ملت ایران بیدار است و از آرمانهای انقلاب اسلامی پاسداری می کند و از تهدیدهای توخالی سردمدارانش هراسی به دل ندارد و همه نقشه های آنها را برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران نقش بر آب خواهد کرد.

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]