آخرین مطالب

نشست تیم اجتماع محور پیشگیری از آسیب های اجتماعی آبپخش برگزار شد+تصاویر

آفتاب آبپخش، مسئول تیم اجتماع محور پیشگیری از آسیب های اجتماعی آبپخش نیز گفت:اعتیاد، بلایی خانمانسوز است که علاوه بر شخص معتاد، به خانواده وی و اجتماع نیز آسیب می رساند.


طلعت حسینی افزود: فرهنگ سازی در این زمینه با برگزاری نمایشگاه و غیره باعث آشنایی بیشتر مردم با این بلای خانمان سوز می شود.

مژده سرکاری، روانشناس و مدرس دانشگاه نیز در این باره گفت:متاسفانه در بحث مواد مخدر با تاجرانی مواجه هستیم که از این تجارت کثیف سودهای کلان می برند و باید طوری برنامه ریزی شود که با این سوداگران از جزء تا کلان به طور قاطع برخورد شود.

وی افزود:در شهرها و روستاها هم باید  اهالی خود به فکر مقابله با مواد مخدر باشند و از هم زیستی با کسانی که به معاملات مواد مخدر بصورت جزیی و کلی مبادرت می ورزند دوری کرده و اجازه ورود آنها به شهر یا روستا را ندهند.

ناصر قمیصی یکی دیگر از فعالان اجتماعی نیز در این باره گفت:مقابله با مواد مخدر به یک عزم و اراده ملی نیاز دارد و باید دولت، قوه قضائیه و مردم با هم به مقابله با اعتیاد و سوداگران مرگ بپردازند.

وی افزود: فرهنگ سازی نیز در این زمینه موثر است و باید با برگزاری همایش های تخصصی و عملی آسیب های اعتیاد به مردم بیان شود.

حمید رستگار از فعالان اجتماعی در حوزه قضایی نیز اظهار داشت: باید آموزش به دانش آموزان و  خانواده ها درباره زیانهای مواد مخدر داده شده و فرهنگ آموزش عمومی ضررهای مواد مخدر در جامعه نهادینه شود.

یحیی اسعدی دیگر فعال اجتماعی نیز گفت: خانواده ها باید مراقب فرزندان خود باشند چون سن اعتیاد به شدت پایین آمده و تهدیدی جدی برای اجتماع محسوب می شود.

وی افزود: دوستی با افراد ناباب و عدم اطلاع والدین از رفت و آمدهای فرزندان می تواند عامل ابتلا به اعتیاد شود.

مسئول تیم اجتماع محور پیشگیری از آسیب های اجتماعی آبپخش نیز گفت:اعتیاد، بلایی خانمانسوز است که علاوه بر شخص معتاد، به خانواده وی و اجتماع نیز آسیب می رساند.

سید حمید موسوی افزود: اکثر خانواده های افراد معتاد، در معرض بدترین آسیب های اجتماعی قرار دارند و تلاش ما کمک به این خانواده هاست.

خانم بناری فعال اجتماعی حوزه بانوان نیز گفت: ریشه اکثر ناهنجاری های اجتماعی، بیکاری است و باید برای اشتغال جوانان فکری شود.

وی افزود: جوانی که شغل داشته باشد کمتر بدنبال ناهنجاری هایی مثل اعتیاد می رود و بیشتر به کسب و کار خود مشغول است.

عضو شورای شهر آبپخش نیز اظهار داشت: باید کمپ های ترک اعتیاد به سمت کیفی سازی بروند و ارائه خدمات به کسانی که داوطلبانه قصد رهایی از دام اعتیاد را دارند را بهتر کنند.

حسن صمصامی افزود: کسانی که تمکن مالی دارند می توانند در این حوزه سرمایه گزاری کنند و مکان های ترک اعتیاد مجهز و باکیفیت راه اندازی کرده و ارائه خدمت نمایند .

رئیس شورای شهر آبپخش نیز در جمع بندی مباحث مطرح شده اظهار داشت: اعتیاد یک بیماری است که به روان و جسم انسان آسیب می رساند و باید با فرد معتاد به چشم یک بیمار نگاه کرده و بدنبال درمان او بود.

فرخ عباسی افزود: باید کارشناسان و صاحبنظران برای مقابله با اعتیاد راهی مناسب پیدا کنند چون اکثر راه های رفته شده در سالیان گذشته،  کم اثر بوده است.

وی خاطرنشان کرد:شورای شهر آبپخش نسبت به برگزاری نمایشگاه و سایر اقداماتی که در زمینه مقابله با اعتیاد لازم باشد کوتاهی نخواهد کرد.