close
متخصص ارتودنسی
اطلاعیه بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان در مورد سلامت آب
پایگاه خبری تحلیلی آفتاب آبپخش

تبلیغات

Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

آمار سایت

  • افراد آنلاین : 13
  • بازديد امروز : 2,199
  • بازديد ديروز : 4,323
  • آي پي امروز : 123
  • آي پي ديروز : 281
  • ورودی امروز گوگل : 4
  • ورودی گوگل دیروز : 18
  • بازديد هفته : 2,199
  • بازدید ماه : 166,928
  • بازدید سال : 681,595
  • كل بازديدها : 4,433,970
  • ای پی شما : 54.224.150.24
  • مرورگر شما :
  • سیستم عامل :
  • كل کاربران : 6
  • كل مطالب : 3410
  • كل نظرات : 2236
  • امروز : دوشنبه 30 مهر 1397

اطلاعات کاربری

عضو شويد
فراموشی رمز عبور؟

نام کاربری :
رمز عبور :


عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آرشیو

بازدید : 196 | تاریخ : پنجشنبه 04 مرداد 1397 زمان : 11:34 | نظرات ()

آفتاب آبپخش،هر ساله با شروع فصل گرما و افزایش نیاز آبی و کاهش شدید میزان آب، به دلیل قطعی و نوت بندی آب و همچنین ناآگاهی مردم در چگونگی سالم‌سازی آب، شیوع بیماری‌های منتقله از آب افزایش می‌یابد.


توجه به نکات ذیل می‌تواند مخاطرات احتمالی را کاهش دهد.
درصورتی‌که جهت ذخیره آب در منزل از مخزن (منبع) استفاده می‌شود از سالم بودن مخزن اطمینان حاصل گردد.
مخزن ذخیره آب باید غیرقابل نفوذ نسبت به حشرات و جوندگان باشد و حداقل هر شش ماه یک‌بار به روش ذیل شستشو شود:
•    ۷۵ گرم (۵ قاشق غذاخوری) پودر کلر را در یک لیتر آب حل کنید.
•    ۴/۱ مخزن را از آب تمیز پرکنید.
•    به ازای هر منبع هزار لیتری، یک لیتر از محلول تهیه‌شده را اضافه نمایید
•    مخزن را از آب تمیز کاملاً پرکنید و ۲۴ ساعت، منبع را ساکن قرار دهید
•    بعد مخزن را خالی کرده و دوباره از آب تمیز پرکنید و بعد از ۳۰ دقیقه آب قابل‌مصرف است.

درصورتی‌که از دستگاه‌های آب تصفیه خانگی استفاده می‌کنید نکات ذیل را توجه نمایید:

•    دستگاه‌های تصفیه آب خانگی هیچ‌گونه تصفیه میکروبی انجام نمی‌دهد بلکه تنها املاح آب را حذف می‌کند برخی از این املاح برای بدن ضروری هستند.
•    حذف کلر باقیمانده در آب تولیدی در دستگاه آب‌شیرین‌کن خانگی امکان رشد مجدد میکروب‌ها را در آب به‌خصوص زمانی که آب تولیدشده در ظروف پلاستیکی و برای مدت چند روز نگهداری می‌شود مهیا می‌کند.
•    عدم تعویض فیلترها و کارتریج‌های دستگاه موجب ایجاد طعم‌، بو‌، رشد میکروبی و همچنین عدم‌تغییر در کیفیت شیمیائی آب خروجی می‌شود، به‌گونه‌ای که بعد از ۳ الی ۶ ماه عملاً کیفیت آب ورودی و خروجی یکسان است.
در صورت مشکوک بودن نسبت به‌سلامت آب مصرفی را به مدت حداقل ۳ دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن مصرف نمایید. (به‌ویژه جهت گروه‌های حساس مثل کودکان زیر ۵ سال، زنان باردار و سالمندان)

نظرات کاربران

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی