آخرین مطالب

نابودی تنها چمن طبیعی فوتبال بخش آب‌پخش/ هدررفت بیت المال با پاسکاری مسئولان

به گزارش آفتاب آبپخش، شهر آبپخش هشتمین شهر پرجمعیت استان بوشهر محسوب می‌شود و ورزش فوتبال در آن قدمتی بیش از ۵۰ سال دارد، بطوریکه فوتبالیست‌های بزرگی از این دیار در عرصه استان و حتی کشور خوش درخشیده‌اند.

هنوز هم اقتدار و قدرت فوتبال شهر آبپخش  که در گذشته زبانزد خاص و عام  بوده از یاد فوتبال دوستان بوشهری نرفته است، اما اکنون حال و روز فوتبال در این شهر خوب نیست و مسئولان توجهی به این ورزش پرطرفدار ندارند، بطوریکه تنها زمین چمن طبیعی فوتبال که با نام مبارک شهدا مزین شده، به کلی نابود شده است.

وجود زیرساخت‌های لازم برای ورزش فوتبال امری اجتناب ناپذیر است و فوتبالیست‌ها برای پیشرفت و تعالی، به یک زمین چمن با کیفیت بالا و دیگر امکانات نیاز دارند.

متاسفانه بیش از دو سال است که تنها چمن طبیعی در سطح بخش آبپخش خشک و نابود شده است  و عملا انجام بازی فوتبال در آن امکان پذیر نیست.

چمن طبیعی یا مصنوعی؟ مسئله این است!

زمین‌های چمن طبیعی دردسرهای خود را دارد؛ دردسرهایی از نحوه نگهداری تا آبیاری که در کشور بی‌آبی همچون ایران می‌تواند به یک معضل تبدیل شود. استفاده روزانه بین 30 تا120هزار لیتر آب برای هر بار آبیاری چمن زمین فوتبال بویژه در شهرهایی مثل آبپخش به خصوص در تابستان که بی آبی شدت میگیرد و احتیاج به اب برای چمن بیشتر می شود، ضرورتی ندارد.

صرفه‌جویی در مصرف آب در حالی امسال بیش از سال‌های گذشته به شعار و تاکید مسئولان و دغدغه آگاهان به بحران کم‌آبی کشورمان تبدیل شده است  که صرفه‌جویی در مصرف آب را بسیار جدی باید بگیریم.

 

به دلیل هزینه بالا،  چمن مصنوعی به صرفه نیست

علی محمد کمارج  رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دشتستان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان دشتستان اظهار داشت: اعتبار اختصاص یافته از سوی وزارت ورزش و جوانان به منظور مرمت و بازسازی طرح احیا چمن طبیعی  استادیوم فوتبال بخش آبپخش اختصاص یافته است.

وی در ادامه افزود: به دلیل هزینه بالا  دیگر شرایط برای چمن مصنوعی ورزشگاه شهدا بخش آبپخش فراهم نیست و چمن طبیعی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

اکبر ایمان نژاد مسئول هیات فوتبال شهر آبپخش در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: در حال حاضر با ثبت ۱۱ باشگاه ورزشی فوتبال، بیش از ۷۰۰ فوتبالیست شهر آبپخش به صورت رسمی در حال فعالیت هستند،  ولی متاسفانه کمترین توجهی به ورزش به ویژه فوتبال در این شهر شده است.

وی ابراز کرد: در سه سال اخیر طی جلسات و مکاتباتی مبلغ 260 میلیون تومان توسط مسئولین بخش و شهرستان اختصاص داده شد؛ با گذشت قریب به یک سال از اعتبار و بودجه، تعویض کفپوش سالن امام علی و تعویض و تعمیر فنس کشی اطراف زمین فوتبال استادیوم شهدا انجام شد اما عملیات بازسازی چمن طبیعی به علت عدم آبرسانی متوقف شد .

هیچ اقدامی عملیاتی برای طرح آبرسانی به ورزشگاه صورت نگرفته است

ایمان نژاد تصریح کرد:طی توافقاتی که صورت گرفته بود، شورای اسلامی شهر و شهرداری وقت متعهد گردید که مشکل اصلی که آب استادیوم  بود، را حل نمایند. در جلساتی که برگزارشد، قرار شد آب را از طریق خط لوله ای که از داخل استادیوم به سمت خیابان شهدا عبور می کرد، تهیه کنند که متاسفانه تا این لحظه  گفتگو هیچ اقدام عملیاتی صورت نگرفته است.

 

فرخ عباسی، رئیس شورای شهر آبپخش در این خصوص اظهار داشت: پپیشنهاد اداره کل ورزش و جوانان استان چمن مصنوعى بود، اما بعد از بررسى هاى لازمه به خصوص امشورت با ورزشکاران قرار برا اجراى زمین چمن طبیعى شد.

وی افزود: لذا بحث تامین آب در دستور کار قرار گرفت که بعد از نشست با مسولین آب منطقه اى استان و اعزام کارشناسان کمیسیون تخصیص آب شرکت آب منطقه اى به آب پخش و بازدید از استادیوم و کانال آب، اقدامات لازم جهت صدور مجوز انجام شده که با تقدیم این سند آبى به اداره کل ورزش و جوانان استان، شاهد آغاز اقدامات این اداره کل در خصوص فرایند ایجاد زمین چمن خواهیم بود.

حال با توجه به گلایه های مکرر مردم و بویژه فوتبالیست های شهر آبپخش، باید دید که چه زمان وعده مسئولان شهری، شهرستانی و استانی برای ترمیم و بازسازی  چمن طبیعی یا مصنوعی ورزشگاه شهدا این شهر محقق می شود.

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]