نمایش "حضانت" به مدت دو شب در آبپخش به روی صحنه رفت+ تصاویر
آفتاب آبپخش،نمایش "حضانت" به نویسندگی و کارگردانی خداداد رضایی به مدت دو شب (پنجشنبه و جمعه 23 و 24 اسفند ماه) در مجتمع فرهنگی و هنری آبپخش به روی صحنه رفت.
این نمایش کاری از گروه نمایش درخشان و تولید معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه خلیج فارس بوده و محور آن مشکلات و آسیب های اجتماعی می باشد.
نویسنده و کارگردان این نمایش در پایان اجرا گفت: به دنبال این بودم که چطور این بازیگران را آماده کرده و کار را روی صحنه ببرم.
خداداد رضایی ضمن تشکر از عوامل نمایش اظهار داشت: آماده کردن گروهی از دانشگاه برای کار دشوار بود ولی بالاخره توانستیم این کار را انجام بدهیم.
وی تصریح کرد: نمایش "حضانت" قصه ای را در پنج اپیزود جداگانه با یک نقطه اشتراک به روی صحنه اجرا کرده است.
گفتنی است، از جمله عوامل این نمایش موزیک "بهنام شمس" و "امیرحسین نیک مرام"، نور "امید ناظر"، و بازیگران آن "امین ولی پور"، "امیرحسین جاوید"، "شیدا محکمی"، "نیلوفر باخدا"، و "هانیه محمدشاهی" بوده اند.