آخرین مطالب

تعداد ۳۵ دستگاه کمباین به منطقه آب پخش اعزام شده/مقدار ۱۸ هزار تن گندم و جو‌ در این بخش استان

آفتاب آب پخش،رئیس اداره جهاد کشاورزی بخش آب پخش ؛ از آغاز برداشت بیش از ۱۴ هزار هکتار محصول "گندم و جو " از مزارع آبی و دیم در سطح بخش آب پخش خبر داد.


شفیعی با اشاره به میزان برداشت محصولات گندم در بخش آب پخش گفت:پیش بینی ما از برداشت بیش از ۱۴ هزار هکتار از مزرعه های گندم و جو به عموما به صورت کشتزار دیم  است جمعا به مقدار ۱۸ هزار تن گندم و جو‌ در این بخش استان است که این مقدار به دلیل بارندگی های نسبتا زیاد در طول سال به میزان بارش ۳۹۶میلیمتر که سال زراعی فوق العاده ای را برای مردم و به ویژه کشاورزان منطقه رقم زد ، نسبت به مدت مشابه سال گذشته که به دلیل خشکسالی ای که در سطح منطقه حاکم بود ( برداشت فقط ۱۵۰ تن محصولات گندم)


وی در مورد اعزام ماشین آلات برداشت گندم به بخش آب پخش با توجه به محدودیت هایی که وجود داشت و  هماهنگی هایی که با مسئولان جهادکشاورزی در استان فارس صورت گرفت از طریق مسئولان بخش و استان بوشهر ، تا کنون تعداد ۳۵ دستگاه کمباین به منطقه آب پخش اعزام شده اند که این تعداد طی روزهای آتی با افزایش برداشت محصولات گندم نیز قابل افزایش خواهد بود.


رئیس جهاد کشاورزی بخش آب پخش در مورد نحوه تأمین سوخت کمباین ها نیز افزود : سوخت مصرفی این دستگاه ها از طریق ثبت نام در سامانه سوخت توسط مالکان کمباین ها امکان پذیر است و هیچ گونه محدودیتی جهت اخذ میزان سوخت مصرفی با سهمیه تعریف شده در این مورد وجود ندارد.


همچنین وی در مورد نحوه و شرایط تحویل محصولات گندم از کشاورزان به مراکز خرید گندم بیان داشت : تعداد پنج مرکز خریدگندم از کشاورزان در استان بوشهر کار خرید گندم مازاد بر نیاز مصرف کشاورزان را آغاز کرده اند که این مراکز شامل : مجتمع انبارهای چغادک ، سیلوی برازجان ، کارخانه های آرد گندم ریز برازجان و الزهرا و خلیج فارس دشتی است که کشاورزان محترم می توانند با توجه به میزان ذخیره حجم انبارها و بعد مسافت ، محصولات خود را در ایام برداشت محصولات گندم تحویل این مراکز خرید با نرخ مصوب دولت به قیمت ۱۷۲۵۵ریال به حساب بانک کشاورزی به عنوان بانک عامل نمایند.


گفتنی است مراکز خرید گندم در سطح استان همه روزه در ایام برداشت محصولات از ساعت ۰۷:۳۰ صبح الی ۱۹:۰۰ عصر آماده تحویل محصولات گندم از کشاورزان است.


برداشت گندم همه ساله از اوایل فروردین ماه آغاز و تا نیمه های اردیبهشت به صورت گسترده در بخش آب پخش ادامه می یابد.

 


همچنین کلیه عملیات تحویل گیری گندم از کشاورزان و رانندگان از جمله ( نمونه برداری، توزین، تعیین افت و تخلیه گندم های تحویلی) به صورت رایگان در مراکز خرید صورت می پذیرد و هیچ وجهی از کشاورزان بابت این عملیات اخذ نمی گردد.

 

پیش بینی می شود میزان ۱۸ الی ۲۰ هزار تن محصولات گندم‌ در بخش آب پخش برداشت شود.

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]