آخرین مطالب

نخلستان‌های «آب‌پخش» در معرض خطر هجوم ملخ‌های صحرایی

آفتاب آب پخش،بخشدار آب‌پخش گفت:مبارزه با این آفت باید گسترش یابد چرا که حدود یک میلیون اصله نخل مثمر موجود در بخش در معرض خطر قرار دارد.


علی تنگ‌ارمی در بازدید از مناطق کانونی هجوم ملخ صحرایی در بخش آب‌پخش از تلاش جهاد کشاورزی در مبارزه با ملخ صحرایی تقدیر کرد و اظهار داشت: حضور در تمام صحنه‌های مقابله با این آفت و همچنین تعامل با مجموعه جهادکشاورزی بسیار خوب است و  به همت دست‌اندرکاران بخش کشاورزی با مناطق آلوده به ملخ صحرایی در اراضی چیتی، گناوکان، مشفق آباد و  ... مقابله و سمپاشی انجام گرفته است.

بخشدار آبپخش افزود : به دلیل سطح زیاد آلوده به این آفت نیاز به عزم جدی مردم، کشاورزان و باغ‌داران برای همکاری با مجموعه جهاد کشاورزی است.

وی با اشاره به هجوم ملخ‌های صحرایی به اراضی کشاورزی  آب‌پخش از بهمن ماه سال گذشته گفت: از بهمن‌ماه سال گذشته تاکنون برای مبارزه با این آفت تیم‌های ردیابی، مبارزه زمینی و سم‌پاشی هوایی بخش در حال اقدام می‌باشند.

تنگ‌ارمی با اشاره به قدرت تخریب ملخ‌های صحرایی افزود: ملخ صحرایی خطرناک‌ترین گونه ملخ است چرا که در صورت حمله تهاجمی حتی پوست درختان را می‌خورد و این امر نشان می‌دهد که طغیان این آفت می‌تواند خسارت‌های سنگینی را به اقتصاد کشاورزی بخش وارد کند.

وی با اعلام اینکه ستاد مدیریت بحران بخش جهت مقابله با این آفت تشکیل شده است، خواستار همکاری همه‌جانبه تمام دستگاه‌های اجرایی و مردم شد و عنوان کرد: کشاورزان  و مردم به محض مشاهده دسته‌های این ملخ‌ها موضوع را سریعا به جهاد کشاورزی بخش اطلاع دهند.

بخشدار آب‌پخش با اعلام اینکه تاکنون خسارت جدی و عمده‌ای به مزارع و باغات بخش وارد نشده است، تأکید کرد: مبارزه با این آفت باید گسترش یابد چرا که حدود یک میلیون اصله نخل مثمر موجود در بخش در معرض خطر قرار دارد و ملخ‌ها به سرعت خود را به سمت مناطقی که بتوانند تغذیه کنند می‌رسانند و با جفت‌گیری و تخم‌گذاری، تکثیر می‌شوند.

وی با اعلام اینکه نیازمند همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی، شوراها، دهیاران و مردم فهیم بخش برای مبارزه با ملخ‌های صحرایی هستیم، یادآور شد: از تمامی دارندگان دستگاه‌های سم‌پاش پشت تراکتوری ، فرغونی و تانکرداران بخش می‌خواهیم با مراجعه به جهادکشاورزی آب‌پخش همکاری خود را جهت سم‌پاشی ملخ‌های صحرایی اعلام نمایند تا هرچه سریعتر تمامی مناطق بخش آب‌پخش از این آفت بسیار خطرناک پاک‌سازی شود.

تنگ‌ارمی ابراز داشت:  تمام پتانسیل بخش چه در شهر و چه در روستاها بسیج خواهند شد که مقابله خوبی با این آفت صورت پذیرد و نیروی انسانی و ماشین‌آلات تمام دستگاه‌های اجرایی طبق هماهنگی‌های صورت گرفته ، در خدمت مجموعه جهادکشاورزی خواهند بود تا در زمینه تجهیزاتی مشکل به مراتب کمتری داشته باشیم.