آخرین مطالب

جاده بین نخیلات آب‌پخش کلنگ‌زنی شد/ تقویت کشاورزی و گردشگری

آفتاب آب پخش، جاده بین مزارع آب‌پخش، حدفاصل آب‌پخش تا روستای تل‌سبز به طول ۱۰ کیلومتر با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال کلنگ‌زنی شد.


استاندار بوشهر ظهر پنجشنبه در این آئین اظهار داشت: شهرستان دشتستان به عنوان قطب کشاورزی استان بوشهر محسوب می‌شود و خرما یکی از محصولات مهم کشاورزی استان بوشهر است.


عبدالکریم گراوند با اشاره به اهمیت بالای آب‌پخش در تولید خرما، بیان کرد: نخلستان‌های آب‌پخش علاوه بر نقش مهمی که در توسعه اشتغال و تولید بخش کشاورزی دارند، از زیبایی بسیار زیادی نیز برخوردار هستند.

وی خواستار تسریع در تکمیل این طرح شد و ادامه داد: حمایت لازم را برای تکمیل طرح جاده بین مزارع آب‌پخش خواهیم داشت و امیدواریم در سریع‌ترین زمان شاهد اجرا و تکمیل این طرح مهم باشیم.

استاندار بوشهر یکی از اولویت‌های استان بوشهر را توسعه بخش گردشگری دانست و افزود: اجرای چنین طرح‌هایی می‌تواند کمک شایانی به توسعه گردشگری داشته باشد.

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]