معارفه سرپرست جدید فرمانداری دشتستان با حضور استاندار محترم بوشهر/تصاویر
آفتاب آب پخش،استاندار بوشهر ضمن عرض خیر مقدم، تسلیت ایام محرم و گرامیداشت هفته دفاع مقدس در این جلسه اظهار داشت: از همه مسئولین و عزیزانی که این دعوت را پذیرفتند قدردانی می کنم و تشکر ویژه از ارسلان زارع جهت تلاش هایی که طی ۵ سال انجام دادند و تشکر از جواد لقمان زاده طی مدت ۶ ماهی که سرپرستی فرمانداری دشتستان را بر عهده داشتند
استاندار بوشهر تاکید کرد: توصیه من به فرماندار دشتستان مردمداری است چون هر چه داریم متعلق به مردم است، خواهش من این است که از فرصت به دست آمده برای خدمت به مردم استفاده کنید، تقوا، سلامت مالی، اجرای طرح های زیربنایی تولیدی و اقتصادی و مسئله آب از دیگر مسائل مهم در مدیریت دشتستان است.
عبدالکریم گراوند تاکید کرد: فتح اله نوروزی را به عنوان فرماندار معرفی می کنم، وی در گناوه، جم، کنگان و در چهار شهرستان سابقه فعالیت دارد و کار کرده است. وی دلیل انتصاب فرمانداران شهرستان را قرار گرفتن در آستانه انتخابات و آغاز بازگشایی مدارس دانست.
گراوند توصیه های خود به فرمانده جدید دشتستان را اینگونه بیان کرد: به جهت وزارت کشوری شدن همانطور که معلم هستید باید طبق شیوه معلمی عمل کرده چرا که تکریم مردم برای ما مهم است و باید شبانه روز خود را وقف مردم کرده و از این فرصت ها برای خدمت به مردم استفاده کنیم.
وی اضافه کرد: ما ظرفیت های بسیاری در شهرستان دشتستان در حوزه های مختلف دارا هستیم و فرماندار جدید بایستی از این ظرفیت ها استفاده و طرح های زیربنایی و توسعه اقتصادی را از سر بگیرد و همچنین بایستی ارتباط و تعامل خوبی را با سازمان های مردم نهاد و مسئولین داشته باشد.
گراوند در خصوص مسائل و مشکلات آب دشتستان اظهار داشت: حدود ۳۰۰ میلیارد در حوزه آب در یک سال و نیم گذشته هزینه کردیم و از نوروزی خواست که همواره پیگیر این مسائل باشد و آب دشتستان را تیک بزند و در اولویت ها قرار دهد. وی در پایان، اتحاد، برادری و انسجام را از مهمترین ارکان نظام دانست و برای نوروزی آرزوی موفقیت کرد.
نماینده مردم دشتستان ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تسلیت ایام محرم در این جلسه اظهار داشت: از ارسلان زارع بعنوان فرماندار و سکان دار دشتستان طی این ۵ سال که خدمات ارزنده ای داشتند تشکر می کنم و بر خود می بالم که فرزندی از دشتستان سکان دار گیلان است. وی همچنین از جواد لقمان زاده که طی ۶ ماه سرپرستی فرمانداری را بر عهده داشتند تشکر نمود.
فتح اله نوروزی سرپرست جدید فرماندار جدید دشتستان پس از دریافت حکم سرپرستی از دست استاندار محترم بوشهراظهار داشت: با عرض خیرمقدم به تک تک عزیزان حاضر در جلسه ، بیان نمودند شکر و حمد خدایی را که توفیق خدمت به هم نوع آموخت ، رمز گشایش و نامه سر به مهر هر انسان در سرای دیگر را توفیق در همین عمل قرار داد. در آستانه هفته دفاع مقدس قرار داریم یاد و خاطره شهدا و رشادت های رزمندگان 8 سال دفاع مقدس را پاس می دارم. از اعتماد استاندار به بنده حقیر سپاسگزارم و امید که بتوانم پاسخگوی این اعتماد باشم و از ارسلان زارع و جواد لقمان زاده تشکر می کنم.
وی بیان داشت: از اینکه توفیق رفیق راهمان گردید توفیق خدمت به دیار فرهنگ و اندیشه و مردم شریف دشتستان همان جایی که هم تحصیل کرده ام و هم توفیق خدمت داشته ام بار دیگر نصیبم گردیده خداوند را شاکر و سپاسگزارم . امیدوارم با تجربیاتی که دارم و با همراهی و تعامل مسئولین در تامین شورای اداری اقدامات خوب و موثری را در دشتستان داشته باشم. خداوند را در همه حالات ناظر بر اعمال و رفتار خویش و مسئولیت را امانت الهی بدانم.
نوروزی تصریح کرد: اندیشه ام اعتدال، رفتارم در چهارچوب قانون و از شتابزدگی پرهیز خواهم کرد. آمده ام تا دل ها را به همدلی و فکرها را به هم فکری ، جهت را به همسویی و فعالیت ها را همگانی داشته باشم.
وی اضافه کرد: مدیریت جهادی را سرلوحه کارخود قرار داده و با همکار و همدلی پیش خواهم رفت و به خودباوری و سرمایه های اجتماعی توجه خواهم کرد.
نوروزی خاطرنشان کرد: با دغدغه های مردم دشتستان آشنا هستم و را بکارگیری فعالان،سمن ها و انجمن ها پیگیر مسائل دشتستان خواهم بود و برای اجرایی شدن موارد و مسائل با همکاری هم پیش خواهیم رفت.