آخرین مطالب

مشارکت اجتماعی در تأمین امنیت می بایست ارتقا یابد/ کاهش 40 درصدی آمار سرقت در بخش

آفتاب آب پخش: جلسه کمیسیون پیشگیری و مقابله با سرقت با حضور بخشدار و اعضای کمیسیون در سالن اجتماعات آموزش و پرورش آب‌پخش برگزار شد.


تنگ ارمی بخشدار آب‌پخش در این جلسه ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید فطر گفت: موضوع سرقت یکی از ناهنجاری‌های اجتماعی است که علل آن به منظور پیشگیری باید مورد بررسی قرار گیرد. چرا که در صورت عدم مقابله با آن به ناهنجاری های امنیتی و انتظامی تبدیل خواهد شد.
ایشان با اشاره به دستورات جلسه مبنی بر راهکارهای پیشگیری از سرقت سیم برق و محصولات نخیلات یادآور شد: آگاه سازی مردم نسبت به نگهداری و حفاظت از اموال عمومی و خصوصی و در رأس آن نخیلات، یکی از مهم ترین ارکان مقابله با سرقت می‌باشد.

وی افزود:با تلاش دستگاه های ذیزبط،امنیت خوبی در بخش آب پخش حکمفرماست و امیدواریم با همکاری و همراهی مردم این امنیت بیشتر شود.

بخشدار آب‌پخش: عدم رعایت اصول امنیتی را یکی از مهم ترین علل وقوع سرقت ها دانست و خواستار اجرای برخی اقدامات پیشگیرانه و بازدارنده اولیه توسط عموم مردم در راستای مقابله با سرقت شد و بیان داشت: با توجه به نزدیک شدن به فصل برداشت محصولات نخیلات لازم است شوراهای اسلامی شهر و روستا، شهردار و دهیاران، آموزش های لازم به شهروندان بویژه نخل‌داران با همکاری فرماندهی انتظامی را در دستور کار خود قرار دهند.
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]